Paragon: Gratis Beta Weekend 26-30 mei (17mei 2016)

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Paragon: Gratis Beta Weekend 26-30 mei (17mei 2016)

swooshdutch
Administrator
Door Mooney op 17 mei 2016Maak je klaar voor onze volgende gratis Beta Weekend! Van donderdag 26 mei tot maandag 30 mei zijn we het openen van de deuren op de Paragon voor iedereen die wil naar de slagvelden van Agora te raken.

Zoals altijd, alle Heroes zijn vrij om te spelen, dus kom uit te proberen elk van de 16 verschillende Heroes op dit moment in het spel.

Registreren op Paragon.com op woensdag 25 mei om in aanmerking te komen voor deelname aan de beta weekend. Indien u reeds bent aangemeld, je bent goed om te gaan.

Voor bestaande Early Access spelers is dit een groot punt om uw vrienden die hebben gewacht voor Open Beta in het spel te krijgen en te spelen met hen.

Paragon ondersteunt cross-play over PS4 en PC, zodat het spelen met je vrienden is makkelijker dan ooit. Zorg ervoor dat je een link je PSN-account aan uw Epic Games account en je bent klaar om te gaan zodra de gratis Beta Weekend begint zijn.

Zoals we zijn nog steeds in Early Access, kunnen sommige aspecten van het spel ruw zijn en uw feedback is waardevol in het verbeteren van Paragon.

(bron :https://www.epicgames.com/paragon/blog/paragon-free-beta-weekend-may-26-30)
vertaald door google translate
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Paragon: Gratis Beta Weekend 26-30 mei (17mei 2016)

EDGE THE RIPPER
NOICEE!